Τελετή απονομής βραβείων ΕΚΚΝΑ

Τη Δευτέρα 30-6-2014, πραγματοποιήθηκε στο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Αυλώνα, η τελετή λήξης σχολικού έτους του Γυμνασίου-Λυκείου, κατά την οποία έγινε η απονομή των βραβείων της Ελληνικής Εταιρείας Εγκληματολογίας για τον καλύτερο μαθητή Γυμνασίου και Λυκείου αντίστοιχα, από τη Γενική Γραμματέα, Καθηγήτρια κα Χριστίνα Ζαραφωνίτου. Στην τελετή παραβρέθηκε και η Ταμίας της ΕΕΕ Δρ.Ευδοξία Φασούλα.

Βραβεία στους μαθητές απένειμαν, επίσης, το Ίδρυμα Μαραγκοπούλου για τα δικαιώματα του Ανθρώπου και οι συγγενείς του μακαριστού ιερομόναχου  π. Μάρκου Μανώλη.

Στην εφετινή τελετή συμμετείχε η νεοεκλεγείσα  Περιφερειάρχης Αττικής κα Δούρου, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, ο βοηθός Συνήγορος του παιδιού κ.Μόσχος, ο Πρόεδρος της ΕΠΑΝΟΔΟΥ Καθ.κ.Νικολόπουλος, εκπρόσωποι της Δικαιοσύνης, το ΠΜΣ Εγκληματολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου κ.ά.

Πατώντας στο παρακάτω link δείτε στιγμιότυπα απο την απονομή των βραβείων.

Τελετή απονομής βραβείων ΕΚΚΝΑ

5Η ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ Ε.Σ.Κ.Ν. ΑΥΛΩΝΑ

Την Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023 και ώρα 10:00 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ειδικού Σωφρονιστικού Καταστήματος Νέων Αυλώνα η τελετή λήξης του σχολικού έτους Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου και Δ.Ι.Ε.Κ του Σωφρονιστικού Καταστήματος Κράτησης στο πλαίσιο της οποίας έγινε η 5η απονομή των βραβείων της Ελληνικής Εταιρείας Εγκληματολογίας για τον καλύτερο μαθητή Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου. Τα βραβεία απένειμε η Αντιπρόεδρος της Εταιρείας Καθηγήτρια κ.Χριστίνα Ζαραφωνίτου.
Συγχαρητήρια σε όλους όσοι υποστηρίζουν το εκπαιδευτικό έργο, τους Δασκάλους, τον Διευθυντή των σχολείων, τον Διευθυντή του Σωφρονιστικού Καταστήματος και το επιστημονικό και φυλακτικό προσωπικό για τη θετική τους στάση και συμβολή αλλά κυρίως στους ίδιους τους μαθητές που συμμετέχουν στις εκπαιδευτικές διαδικασίες και ιδιαίτερα σε εκείνους που βραβεύθηκαν επειδή πληρούν τα κριτήρια που είχε θέσει η αείμνηστη Αλίκη Γιωτόπουλου-Μαραγκοπούλου: την καλή επίδοση, τη συμμετοχή και τη συμπεριφορά.

4η ΑΠΟΝΟΜΗ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΕΚΚΝΑ 28-6-22

Την Τρίτη 28/6/2022 πραγματοποιήθηκε στο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Αυλώνα η τελετή λήξης του σχολικού έτους Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου και Δ.Ι.Ε.Κ του Καταστήματος Κράτησης στο πλαίσιο της οποίας έγινε η 4η απονομή των βραβείων της Ελληνικής Εταιρείας Εγκληματολογίας για τον καλύτερο μαθητή Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου από το μέλος του Δ.Σ. της Εταιρείας Δρ. Ελένη Κοντοπούλου.

Πατηστε εδω για να δειτε ολοκληρο το Δελτιο Τύπου.

1 2 3 6