Τελετή απονομής βραβείων ΕΚΚΝΑ

Τη Δευτέρα 30-6-2014, πραγματοποιήθηκε στο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Αυλώνα, η τελετή λήξης σχολικού έτους του Γυμνασίου-Λυκείου, κατά την οποία έγινε η απονομή των βραβείων της Ελληνικής Εταιρείας Εγκληματολογίας για τον καλύτερο μαθητή Γυμνασίου και Λυκείου αντίστοιχα, από τη Γενική Γραμματέα, Καθηγήτρια κα Χριστίνα Ζαραφωνίτου. Στην τελετή παραβρέθηκε και η Ταμίας της ΕΕΕ Δρ.Ευδοξία Φασούλα.

Βραβεία στους μαθητές απένειμαν, επίσης, το Ίδρυμα Μαραγκοπούλου για τα δικαιώματα του Ανθρώπου και οι συγγενείς του μακαριστού ιερομόναχου  π. Μάρκου Μανώλη.

Στην εφετινή τελετή συμμετείχε η νεοεκλεγείσα  Περιφερειάρχης Αττικής κα Δούρου, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, ο βοηθός Συνήγορος του παιδιού κ.Μόσχος, ο Πρόεδρος της ΕΠΑΝΟΔΟΥ Καθ.κ.Νικολόπουλος, εκπρόσωποι της Δικαιοσύνης, το ΠΜΣ Εγκληματολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου κ.ά.

Πατώντας στο παρακάτω link δείτε στιγμιότυπα απο την απονομή των βραβείων.

Τελετή απονομής βραβείων ΕΚΚΝΑ

6η ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ Ε.Σ.Κ.Ν. ΑΥΛΩΝΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

6ης ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ

ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΝΕΩΝ ΑΥΛΩΝΑ (ΕΣΚΝΑ)

Η Ελληνική Εταιρεία Εγκληματολογίας απένειμε για 6η φορά βραβεία σε μαθητές και των τριών βαθμίδων εκπαίδευσης των σχολείων του Ειδικού Σωφρονιστικού Καταστήματος Κράτησης Νέων Αυλώνα, κατά την τελετή λήξης του σχολικού έτους που πραγματοποιήθηκε στις 27-6-2024.

Τα βραβεία επέδωσε η Αντιπρόεδρος της Εταιρείας μας Καθηγήτρια κ. Χριστίνα Ζαραφωνίτου σε τρεις μαθητές που πρότεινε το συμβούλιο των καθηγητών των σχολείων, προερχόμενους αντίστοιχα από το Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο που προτάθηκαν από το συμβούλιο καθηγητών των σχολείων. Κάθε βραβείο αντιστοιχούσε εφέτος στο ποσό των εκατόν πενήντα (150) ευρώ, ήτοι συνολικά  τετρακόσια πενήντα (450) ευρώ.

Η τελετή ολοκληρώθηκε σε κλίμα μεγάλης συγκίνησης λόγω και της συνταξιοδότησης του Διευθυντή των Σχολείων ΕΣΚΝΑ κ.Πέτρου Δαμιανού, το έργο και η συμβολή του οποίου στην ανάπτυξη της εκπαίδευσης σε σωφρονιστικό περιβάλλον και ειδικά στο ΕΣΚΝΑ υπήρξε καθοριστική. Η Εταιρεία μας θα κάνει εκτενή αναφορά στο έργο και τον ίδιο τον κ.Δαμιανό σε προσεχές τεύχος του Ενημερωτικού της Δελτίου.

Στην επίδοση των παραπάνω βραβείων συνέπραξαν με την Αντιπρόεδρο της Εταιρείας μας αφενός η αντιπεριφερειάρχης Αττικής κ.Έρρικα Πρεζεράκου και αφετέρου η ε.τ.Εισαγγελέας του Α.Π κ. Ξένη Δημητρίου καθώς και η μεταπτυχιακή φοιτήτρια του ΠΜΣ Εγκληματολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου κ.Παρασκευή Κουκούλα, από κοινού με τον Διευθυντή του σχολείου κ.Δαμιανό και την Υποδιευθύντρια κ.Αναστασία Πέππα, η οποία αναλαμβάνει τη θέση της Διευθύντριας από το ερχόμενο σχολικό έτος.

Πρόσκληση: “Εξ Αφορμής” 5

Η ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ, η Ελληνική Εταιρεία Εγκληµατολογίας και το Εργαστήριο Αστεακής Εγκληµατολογίας του Παντείου Πανεπιστηµίου σας προσκαλούν σε εκδήλωση µε αφορµή την 3η αναθεωρηµένη έκδοση του βιβλίου µε τίτλο Εµπειρική Εγκληµατολογία της κυρίας Χριστίνας Ζαραφωνίτου, Καθηγήτριας Εγκληµατολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήµιο, τη  

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024, ώρα 18:00, στην Αίθουσα «Χάρης Καρατζάς», ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ, Μαυροµιχάλη 23, Αθήνα. Δηλώσεις συμμετοχής εδώ:

https://www.nb.org/blog/post/ekdilwsi-biblioparousiasi-empeiriki-egklimatologia

5Η ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ Ε.Σ.Κ.Ν. ΑΥΛΩΝΑ

Την Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023 και ώρα 10:00 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ειδικού Σωφρονιστικού Καταστήματος Νέων Αυλώνα η τελετή λήξης του σχολικού έτους Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου και Δ.Ι.Ε.Κ του Σωφρονιστικού Καταστήματος Κράτησης στο πλαίσιο της οποίας έγινε η 5η απονομή των βραβείων της Ελληνικής Εταιρείας Εγκληματολογίας για τον καλύτερο μαθητή Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου. Τα βραβεία απένειμε η Αντιπρόεδρος της Εταιρείας Καθηγήτρια κ.Χριστίνα Ζαραφωνίτου.
Συγχαρητήρια σε όλους όσοι υποστηρίζουν το εκπαιδευτικό έργο, τους Δασκάλους, τον Διευθυντή των σχολείων, τον Διευθυντή του Σωφρονιστικού Καταστήματος και το επιστημονικό και φυλακτικό προσωπικό για τη θετική τους στάση και συμβολή αλλά κυρίως στους ίδιους τους μαθητές που συμμετέχουν στις εκπαιδευτικές διαδικασίες και ιδιαίτερα σε εκείνους που βραβεύθηκαν επειδή πληρούν τα κριτήρια που είχε θέσει η αείμνηστη Αλίκη Γιωτόπουλου-Μαραγκοπούλου: την καλή επίδοση, τη συμμετοχή και τη συμπεριφορά.

1 2 3 6